Geleceğin Yazarları Projesi Ödülleri

Kemer İlkokulu Öğrencilerine Geleceğin Yazarları Projesi Kapsamında Hediyelerini Takdim Etti

Kemer İlkokulu, eğitimde yaratıcılığı ve yazma becerilerini teşvik etmek amacıyla yürüttüğü "Geleceğin Yazarları Projesi"ni başarıyla tamamladı. Okulumuz öğrencileri, kaleme aldıkları öykü ve şiirlerle dikkat çekerken, proje kapsamında elde ettikleri başarılarına layık görüldüler.

11.03.2024 52

Projenin son aşamasında, öğrencilerimize verdikleri emek ve katkıları için ödüllendirildiler. Okul yönetimi ve öğretmenlerimiz, öğrencilerimize özel hediyelerini takdim ederek onların motivasyonunu artırdılar.

Kemer İlkokulu Müdürü Hasan Selbes, bu projenin öğrencilerimizin yaratıcılıklarını ve dil becerilerini geliştirmede önemli bir rol oynadığını belirtti. Ayrıca, öğrencilerimizin yazma tutkularını desteklemek ve onlara ilham vermek amacıyla bu tür etkinliklerin düzenlenmesinin eğitimdeki önemini vurguladı.

Geleceğin Yazarları Projesi, öğrencilerimizin yazma becerilerini geliştirme ve onları edebi dünyaya tanıtma konusunda okulumuzun başarılı girişimlerinden sadece biri olarak öne çıkıyor. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin yaratıcılıklarını desteklemeye ve onları geleceğin yazarları olarak yetiştirmeye devam edeceğini belirtti.