18 Mart Çanakkale Zaferimiz Kutlu Olsun

18 Mart Çanakkale Zaferimiz Kutlu Olsun

Kemer İlkokulu, 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni Minnet ve Saygıyla Anıyor! Okulumuzda düzenlenen etkinliklerle zaferin önemi vurgulanıyor.

22.03.2024 100

Kemer İlkokulu, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde özel bir program düzenledi. Şehitlerimizi minnetle anmak ve zaferin önemini vurgulamak amacıyla okulumuzda çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Tiyatro gösterileri, Çanakkale Marşı'nın seslendirilmesi, oratoryo gösterileri ve Çanakkale türkülerinin seslendirilmesi gibi birçok etkinlik öğrencilerimiz ile bir araya gelerek coşkuyla kutlandı. Bu etkinliklerle öğrencilerimiz tarihimizin önemli bir dönemini daha yakından tanıma ve anlama fırsatı buldular.

18 Mart Çanakkale Zaferi Pano Çalışması

22-03-2024

 

18 Mart Çanakkale Zaferi Oratoryo Gösterisi

Okulumuz 4-D sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu oratoryo gösterisi. Öğrencilerimiz ve sınıf öğretmeni Esra Özdemir'e teşekkür ederiz.

 

18 Mart Çanakkale Zaferi Tiyatro Gösterisi

Okulumuz 3-D sınıfı öğrencilerinin 18 Mart Çanakkale zaferi için hazırlamış oldukları tiyatro gösterisi, öğrencilerimize ve sınıf öğretmeni Sema Karadeniz'e teşekkür ederiz.

18 Mart Çanakkale Marşı

Okulumuz 4-I sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu Çanakkale Marşı çalışması için öğrencilerimizi ve Sınıf öğretmeni Şeyda Çıdam Arslan'ı tebrik ediyoruz.

4-H Sınıfı Öğrencilerinin Hazırlamış Olduğu Gösteri

Okulumuz 4-H sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu çalışma için öğrencilerimize ve sınıf öğretmenleri Yurdanur SEMİZOĞLU'na teşekkür ederiz.

 

Çanakkale Türküsü

Okulumuz 4-D sınıfı öğrencilerimiz Çanakkale türküsünu seslendirdiler. Öğrencilerimiz ve sınıf öğretmeni Esra Özdemir'e teşekkür ederiz.