Kişisel Verilerin Korunması Günü Etkinliği: Öğrenciler Bilinçlendiriliyor

Kemer İlkokulu'nda, 7 Nisan Kişisel Verilerin Korunması Günü dolayısıyla öğrencilerimizle birlikte önemli bir etkinlik gerçekleştirildi.

23.04.2024 21

Her yıl 7 Nisan'da dünya genelinde kutlanan Kişisel Verilerin Korunması Günü, bilinçli kullanım ve bilgi güvenliği konularında farkındalık oluşturmayı hedeflemektedir. Bu önemli gün kapsamında Kemer İlkokulu, öğrencilerin kişisel verilerini koruma konusunda bilinçlenmelerine yönelik bir etkinlik düzenledi. Öğrencilerimize kişisel verilerin önemi, güvenli kullanımı, internet ve dijital platformlarda bilgi paylaşımının riskleri gibi konuları içeren bir bilgilendirme programı sunuldu. Etkinlik, öğrencilerimizin kişisel verilerin gizliliği ve güvenliği konusunda daha bilinçli olmalarını sağlamayı amaçladı. Bu sayede öğrencilerimiz, dijital dünyada karşılaşabilecekleri potansiyel tehlikeler konusunda daha hazırlıklı olacaklar.