Özel Eğitimde Erken Tanı ve Bağımsız Beceriler Eğitimi: İstanbul Veli Akademileri Projesi

Kemer İlkokulu'nda İstanbul Veli Akademileri Projesi çerçevesinde, özel eğitim öğretmenimiz Ebrunur Şişli tarafından erken tanı ve bağımsız beceriler konulu bir eğitim gerçekleştirildi.

23.04.2024 22

Özel eğitim, her çocuğun bireysel ihtiyaçlarına uygun destek ve rehberlik sağlama amacıyla önemli bir alanı kapsar. Bu kapsamda Kemer İlkokulu, İstanbul Veli Akademileri Projesi kapsamında velilere yönelik önemli bir eğitim düzenledi. Okulumuzun özel eğitim öğretmeni Ebrunur Şişli tarafından verilen eğitimde, özel eğitimde erken tanı ve bağımsız beceriler konuları ele alındı. Velilere, çocukların gelişim süreçlerinde erken tanı ve destek alma öneminin yanı sıra bağımsız becerilerin kazandırılmasının da önemi vurgulandı. Eğitim, katılımcıların çocuklarının daha sağlıklı bir gelişim süreci geçirmelerine katkı sağlamayı amaçladı. Katılan tüm velilere, bu önemli eğitime verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz.