Kemer İlkokulu'nda Coşkuyla Kutlanan 23 Nisan: Gösteriler ve Eğlence Dolu Gün!

Kemer İlkokulu'nda 23 Nisan coşkusu yaşandı! Öğrencilerimizin hazırladığı gösterilerle dolu bir gün geçirildi.

23.04.2024 32

Kemer İlkokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladı. Okulumuz bahçesinde gerçekleştirilen etkinliklerde öğrencilerimiz, renkli gösterilerle velileri ve izleyicileri büyüledi. Şiirlerin okunduğu, dans gösterilerinin sergilendiği, halk oyunları gösterilerinin gerçekleştirildiği etkinliklerde, öğrencilerimiz kendilerini ifade etmenin mutluluğunu yaşadılar. Velilerimiz de çocuklarıyla birlikte bu özel günü coşkuyla kutladılar. 23 Nisan'ın anlamı ve önemiyle ilgili sunumlar yapılarak, ulusal egemenlik ve çocuk hakları konusunda bilinçlendirme sağlandı. Birlikte geçirilen bu unutulmaz gün, okulumuz topluluğunda büyük bir mutluluk ve gurur kaynağı oldu.

Anasınıfı 23 Nisan Gösterileri

Halk Oyunu Gösterisi