4. Sınıflar Arası Mendil Kapmaca Yarışmasında Üçüncülük

Geleneksel Çocuk Oyunları'nın vazgeçilmezlerinden Mendil Kapmaca yarışmasında Kemer İlkokulu 4. sınıflar arası Minik Karma takımı, il gruplarında üçüncü oldu. Öğrencilerimizi ve destek veren öğretmenlerimizi gururla tebrik ediyoruz!

23.04.2024 21

Geleneksel Çocuk Oyunları'nın renkli dünyasında, Minik Karma takımımızın başarısı gurur kaynağımız oldu. Kemer İlkokulu olarak, 4. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla düzenlenen Mendil Kapmaca yarışmasında, il gruplarında üçüncü olmaları büyük bir mutluluk kaynağı oldu. Öğrencilerimiz, yarışma sürecinde ekip ruhuyla bir araya gelerek, geleneksel oyunların değerini yaşatmanın yanı sıra takım çalışmasının önemini de deneyimlediler. Bu başarıda emeği geçen öğretmenlerimize de minnettarız. Onların özverili çalışmaları, öğrencilerimizin yeteneklerini ortaya çıkarmalarını sağladı ve bu unutulmaz deneyimi yaşamalarını sağladı. Mendil Kapmaca yarışması, öğrencilerimizin hem eğlenceli zaman geçirmesini sağladı hem de geleneksel oyunların önemini vurgulayarak kültürel mirasımızı yaşatmaya katkı sağladı.