Bir Kitap Bir Dünya Projesinde İlk 3

Bir Kitap Bir Dünya Projesinde İlk 3

Okulumuzda okuma alışkanlığını teşvik etmek ve öğrencilerin dil becerilerini geliştirmek amacıyla düzenlenen "Bir Kitap Bir Dünya" projesinde ilk 3 e giren öğrencilerimize hediyelerini takdim ettik. Proje kapsamında öğrenciler, çeşitli kitaplar okuyarak kendilerini geliştirme fırsatı buldular.

 

11.03.2024 95

Projenin son aşamasında, öğrenciler arasında yapılan değerlendirme sonucunda okulumuzdan ilk üçe giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Okul yönetimi ve öğretmenler, öğrencilerin gösterdiği başarıyı gururla karşılayarak onları tebrik etti. Bu ödüller, öğrencilerin başarılarını ödüllendirirken aynı zamanda diğer öğrencilere de okuma alışkanlığının önemini vurgulamayı amaçlıyor.

Kemer İlkokulu Müdürü, "Bir Kitap Bir Dünya" projesinin öğrencilerin okuma alışkanlığını destekleme ve Türkçe becerilerini geliştirme konusundaki önemine vurgu yaparak, projeye katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Kemer İlkokulu olarak, öğrencilerimizin okuma alışkanlığını desteklemeye ve onları daha başarılı bireyler olarak yetiştirmeye devam edeceğiz.