Deprem Tatbikatı

Kemer İlkokulu Öğrencileri İçin Deprem Tatbikatı Gerçekleştirildi

Kemer İlkokulu, öğrencilerin ve personelin deprem durumunda nasıl hareket etmeleri gerektiğini öğretmek ve hazırlıklı olmalarını sağlamak amacıyla bir deprem tatbikatı düzenledi.

11.03.2024 46

11-03-202411-03-202411-03-202411-03-2024

Tatbikatta, öğrencilere deprem anında güvenli bir şekilde hareket etme ve sakin kalma becerileri kazandırıldı. Okul personeli, öğrencileri tahliye etme prosedürleri hakkında bilgilendirirken, öğrenciler de deprem sırasında alınması gereken önlemleri öğrendiler.

Kemer İlkokulu Müdürü Hasan Selbes, deprem tatbikatının önemine vurgu yaparak, öğrencilerin ve personelin güvenliğini sağlamanın her zaman öncelikleri olduğunu belirtti. Ayrıca, bu tür tatbikatların deprem hazırlıklarını güçlendirdiğini ve olası bir acil durumda daha etkili bir tepki verilmesine yardımcı olduğunu ekledi.

Öğrenciler, tatbikat sonrasında deprem durumunda nasıl hareket etmeleri gerektiği konusunda daha bilinçli hale geldiler.