İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy Anma Günü

12 Mart, Türkiye'nin milli değerlerine ve bağımsızlığına olan inancının simgesi olan İstiklal Marşı'nın kabul edilişinin ve şairi Mehmet Akif Ersoy'un anısının yaşatıldığı önemli bir gündür. İstiklal Marşı, Türk milletinin mücadele ruhunu, vatan sevgisini ve birlik beraberlik duygusunu en güçlü şekilde yansıtan ulusal marşımızdır. Mehmet Akif Ersoy ise, bu eşsiz eseriyle Türk milletinin kalbinde ölümsüzleşmiş bir şairdir.

12.03.2024 281

Okulumuzda düzenlenen programla birlikte, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü coşkuyla kutlandı. Program, öğrencilerimizin marşımıza olan sevgi ve saygısını pekiştirmek, milli duygularını güçlendirmek ve Mehmet Akif Ersoy'un mücadele ruhunu anlamak amacıyla düzenlenmiştir.

Bu anlamlı etkinliği organize eden sınıf öğretmenlerimiz Dilek Alpfidan ve Esra Özdemir'e teşekkürlerimizi sunarız. Onların özverili çalışmaları ve duyarlılıkları sayesinde öğrencilerimiz milli değerlerimizi daha yakından tanıma fırsatı bulmuşlardır. Umut ederiz ki, bu gibi etkinlikler genç nesillerimizin milli ve manevi değerlerimize olan bağlılığını artırmaya devam eder.