Okulumuzda Afet Bilinci ve Farkındalık Eğitimi

Kemer İlkokulu öğrencileri, Esenler Belediyesi arama kurtarma ekibi tarafından düzenlenen özel bir etkinlikte afet bilinci ve farkındalık eğitimi aldı.

22.03.2024 32

Kemer İlkokulu öğrencileri, Esenler Belediyesi'nin arama kurtarma ekibi tarafından organize edilen özel bir etkinlikte bir araya geldi. Etkinlik kapsamında, öğrencilere afet durumlarında yapılması gerekenler, afet öncesi ve sonrası alınacak önlemler, temel ilk yardım bilgileri ve toplumsal dayanışmanın önemi gibi konularda kapsamlı bir eğitim verildi. Esenler Belediyesi'nin deneyimli eğitmenleri, interaktif sunumlar ve pratik uygulamalarla öğrencilere afet eğitimini keyifli ve etkili bir şekilde iletti. Öğrenciler, bu eğitim sayesinde afetlere karşı hazırlıklı olmayı ve toplumsal dayanışmanın gücünü deneyimlediler.

22-03-202422-03-2024