Okuma Kültürü Veli Semineri

Kemer İlkokulu'nda İstanbul Veli Akademileri projesi çerçevesinde düzenlenen Okuma Kültürü konulu veli semineri, sınıf öğretmenimiz Dilek Alpfidan tarafından gerçekleştirildi.

22.03.2024 47

Kemer İlkokulu, İstanbul Veli Akademileri projesi kapsamında velilerle önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Okulumuz sınıf öğretmeni Dilek Alpfidan tarafından düzenlenen "Okuma Kültürü" konulu veli semineri, velilerin ilgisini çekti. Seminerde, okuma alışkanlığının önemi, çocuklarda okuma alışkanlığının nasıl geliştirilebileceği, okuma etkinliklerinin çocukların akademik başarısı üzerindeki etkisi ve aile içinde okuma ortamının nasıl oluşturulabileceği gibi konular ele alındı. Veliler, seminer sonunda edindikleri bilgilerle çocuklarının okuma alışkanlıklarını destekleyebilecekleri fikirler edindiler.